петък, 7 декември 2012 г.

6 признака, че се целуваш добре


6 признака, че се целуваш добреБез значение от възраст и опит, всеки от нас поне веднъж се е замислял дали се целува добре. И трябва да ви кажем, че хубавата целувка не винаги зависи от броя на партньорите ви. И не винаги идва отвътре. Понякога са нужни малко тренировки на сухо. А ето и по какво се познава, че се справяте доста прилично в целуването.



Имате добра устна хигиена

Колкото и технически умения да имате, лошият дъх е способен да провали и най-перфектната целувка.



Носовете ви не се удрят

Постоянното удряне на нослетата говори, че не се справяте особено добре. Вкарайте повече финес в движенията си.



Няма излишни лиги

Малко грубо звучи, но прехвърлянето на слюнка или позволяването й да се стича, е признак, че се целувате адски зле. За да избегнете този отблъскващ фактор, не наблягайте на дългите целувки. По-добре кратки и нежни, за да имате възможност да преглъщате.



Целувате в ритъм

Всеки човек си има собствен ритъм на целуване. Затова огромно предимство е, ако успявате да влезете в него. Или с други думи – не трябва да има разминаване в темпото, дълбочината, паузите…



Уверени сте

И действате! Има хора, които просто си доближават устните и чакат другият да свърши останалото. Е, това е грешка! Бъдете активни и изобщо не се притеснявайте да вкарате някое трикче.



Половинката ви не може да ви се насити

Това може би е най-големият показател. Ако гаджето постоянно иска да се целувате, повече от ясно е, че му харесва! Но в случай че гледа да отбягва целувките ви, бъдете сигурни, че или се сърди за нещо или просто не ви бива особено.

2 коментара: