петък, 22 февруари 2013 г.

12 типа мъже, за които жените мечтаят

Цял живот групираме хората по различни показатели. Всеки си има различен подход, но винаги могат да се направят обобщения. Като това, което Div.bg решиха да представят днес - типовете мъже, за които жените си фантазират. Започваме.
Забавният
Забавните типчета почти винаги успяват да спечелят женското внимание и е факт, че няма нищо по-успешно от доброто чувство за хумор. А ако е комбинирано и с чувствителност, дамите направо окапват като листа през есента.
Момченцето
С външен вид на момченце, един мъж все успява да напомни на жената до себе си за тийнейджърските ѝ любовни трепети. Това са чувства, които дамите трудно забравят и винаги се вълнуват, когато си ги припомнят.
Съседът
Не се подвеждайте по наименованието на този тип. Тук по-скоро се има предвид онзи мъж, който съчетава в себе си две неща - способността да бъде винаги насреща и умението да бъде абсолютно уникален мъж-мечта.
Новакът
Това е новият мъж, който се е появил в работата/в квартала/във фитнеса и сега е започнал да се доказва. Жените намират за много секси мъжете, които се борят да докажат себе си и да оставят следа.

Доказалият се
Доказалият се мъж вече се е отличил. Той знае своето място и е доволен от себе си. Жените са привлечени от увереността му и водаческата му роля.
Спортягата
Жените смятат, че мъжете, които спортуват, са секси. Нямаме какво повече да кажем.
Мистериозният
Вземете например Джеймс Бонд. Такъв тип мъже привлича жените, защото с него дамите никога не знаят къде ще прекарат вечерта, нито кога ще го видят отново, но знаят, че ще си изкарат страхотно.
Измисленият
Дамите някак несъзнателно хлътват по персонажи от книги и филми. Те са измислени, което ги прави далечни, но едновременно с това са толкова близко до тях.
Силният
Не физически обаче, а имащият власт мъж. Той е уверен, знае за какво има глава на раменете и дамите намират това за изключително секси.
Британецът
Не знаем защо, но много дами си падат по британци. Е, можем да кажем със сигурност, че британските мъже действително са по-симпатични от британските жени. Вероятно цялата харизма се крие в акцента им.
Недостижимият
Когато един мъж не може да бъде техен, мадамите просто се побъркват. Започват да мислят какво могат да направят, за да го спечелят. И въпреки че знаят, че не могат да имат нищо с Недостижимия, те продължават да фантазират за него, докато просто не се уморят да го правят.
Вампирът
Е, нямаше как всички филми за вампири да не повлияят по някакъв начин на женската психика. Официално мъжете-вампири са секси, като не ни е ясно защо недоразумението Едуард Кълън също попада в тази категория.

2 коментара:

  1. Добре кефят ме само някои от тези " типове " мъже .. но нека да не забравяме че не само вампирите към които имам мания са секси ... И върколаците като Тейлър Лаутнър са секси ... когато са на палатка и има виелици и вали ужасно силно снях и Тейлър във една от частите прегърна Бела , ето тогава ти казах ... Той е секси ама много и то ужасно много ;д ... !!!

    ОтговорИзтриване
  2. Ето тук попада върколака ти --- ''Измисленият'' ... Явно или не мислиш като четеш... или докато пишеш ;)

    ОтговорИзтриване