неделя, 9 декември 2012 г.

7 признака, че той е щастлив с теб


7 признака, че той е щастлив с тебАко искате да сте сигурни, че мъжът до вас е щастлив във връзката ви, то не е достатъчно само да го попитате дали това е така. Наблюдавайте поведението му! Действията говорят повече от думите. Точно затова ви предлагаме да видите тези 7 признака, които показват, че той се чувства добре с вас. Ако забележите поне няколко от тях, бъдете спокойни - любимият ви наистина се радва, че ви има.


Кани ви навсякъде
Когато един мъж се дразни от половинката си, обикновено гледа все по-често да излиза с приятели или колеги и не я взима със себе си. Ако във вашия случай той винаги държи да го придружавате, това със сигурност говори, че му е много приятно във вашата компания.

Не пропуска да ви похвали за нещо
Дори на шега! Щом не пропуска възможност да изтъкне колко златно гадже си има, значи той наистина се гордее и е щастлив, че сте с него.

Прибира се навреме от работа
Че дори гледа да се измъкне рано и - право вкъщи. Ако не е заклет домошар, то със сигурност бърза да се прибере при вас. Нямаше да го прави, ако не се чувства добре, когато сте заедно, нали?

Постоянно иска да правите секс
Има една максима, че мъжът винаги е готов да прави секс. Но, в случай, че вашето гадже се възбужда само от целувка или докато ви гледа, това говори, че или сте супер секси, или има доста силни чувства към вас. А може би и двете…

Редовно ви прави романтични изненади
Част от представителите на силния пол са много романтични. Милите и оригинални изненади просто им идват отвътре. Но нито един мъж няма да хаби време и усилия, ако наистина не се чувства щастлив и вдъхновен.

Бързо ви прощава
Да си признаем, когато жените сме ядосани, често говорим остри и обидни неща. Ако след подобна постъпка, той не ви се сърди дълго и дори не помни, че сте се карали, гарантирано му е добре с вас. И някакъв си там скандал не може да промени това.

Стане ли въпрос за бъдещето, той казва „Ние!“
Специално това е признак, който всяка жена знае, но не винаги му отдава нужното значение. Момичета, повярвайте, че един мъж никога, ама наистина никога няма да прави общи бъдещи планове с вас, ако не се чувства щастлив във връзката ви. Ще намери начин да увърта или да не се изказва конкретно, но няма да говори подробно за съвместното ви бъдеще.

2 коментара: